ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ

Από σήμερα, Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, μπορείτε να δηλώνετε και συμμετοχή στις Τοπικές Ημερίδες του Συνεδρίου στην παρακάτω φόρμα δήλωσης. Υπενθυμίζουμε ότι το κόστος συμμετοχής είναι το εξής:

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

(*) Ως «Μέλη ΠΕΒ» εννοούνται τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΠΕΒ

(**): Για την ολοκλήρωση της εγγραφής της τελευταίας κατηγορίας θα χρειαστεί να επισυνάψετε το αποδεικτικό κατάθεσης του αντίστοιχου ποσού εγγραφής

Όσοι εγγραφούν στις τοπικές ημερίδες ως “Εγγεγραμμένοι Σύνεδροι” παρακαλούνται πρώτα να γραφτούν στο συνέδριο στην αντίστοιχη φόρμα εγγραφής και μετά στην τοπική ημερίδα που επιθυμούν. Η Ο.Ε. θα προβεί σε διασταύρωση των στοιχείων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για τις αποκεντρωμένες “Τοπικές Ημερίδες” του Συνεδρίου ισχύουν τα ακόλουθα:

  • ΔΕΝ θα μεταδοθούν διαδικτυακά και θα υλοποιηθούν μόνο με φυσική παρουσία μικρού αριθμού συνέδρων
  • θα υλοποιηθούν ταυτόχρονα σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα, είτε την Παρασκευή 21/1/2022 (17:00-20:00) είτε το Σάββατο 22/1/2022 (09:00-12:00).
  • περιλαμβάνουν ποικιλία δράσεων (εργαστηριακή εκπαίδευση, ομιλίες, στρογγυλή τράπεζα) και οργανώνονται σε συνεργασία με φορείς της περιοχής (ΕΚΦΕ, ΚΠΕ, Πανεπιστημιακά Τμήματα)
  • θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας βάσει χρόνου δήλωσης συμμετοχής. Με την συμπλήρωση του αριθμού δεν θα υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της αντίστοιχης ημερίδας (δεν θα φαίνεται στο μενού δήλωσης η πόλη).

Η με φυσική παρουσία παρακολούθηση των Τοπικών Ημερίδων σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 55400, ΦΕΚ 4206/12-9-2021) μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από πλήρως εμβολιασμένους ή όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6μήνου. Η είσοδος θα επιτρέπεται με επίδειξη του αντίστοιχου εγκύρου πιστοποιητικού (εμβολιασμού ή νόσησης). Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε όσους δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή (εγγεγραμμένοι σύνεδροι) ή δεν είναι μέλη της οργανωτικής επιτροπής.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες (σύνεδροι, ομιλητές, διοργανωτές) στις τοπικές ημερίδες.

Σημειώνεται ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων με φυσική παρουσία σε κάθε Τοπική Ημερίδα έχει καθοριστεί με βάση τη χωρητικότητα της αντίστοιχης αίθουσας, τηρώντας τις αποστάσεις του 1,5μ προς όλες τις κατευθύνσεις και με πληρότητα μέχρι του ποσοστού 85% της δυναμικότητας του χώρου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, γι’ αυτό και δεν θα γίνει καμία εξαίρεση (υπέρβαση) στο αριθμό των συμμετεχόντων.

Ενημερώνουμε ότι ως διοργανωτές είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε κατάλογο με τα στοιχεία επικοινωνίας των συμμετεχόντων στην Τοπική Ημερίδα ώστε να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ιχνηλάτησης επαφών επί επιβεβαιωμένου κρούσματος. Φυσικά, η υλοποίηση των δια ζώσης ημερίδων εξαρτάται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν για κάθε περιοχή εκείνη την περίοδο.

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στις Τοπικές Ημερίδες του 6ου Συνεδρίου της Π.Ε.Β.

Αναλυτικές πληροφορίες για αυτές μπορείτε να βρείτε στη σχετική ενότητα.

Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός Λογ. : 6749 -113614- 229

IBAN: GR29 0171 7490 0067 4911 3614 229

Δικαιούχος : Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων

Ως αιτιολογία κατάθεσης βάζετε: ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ “Το ονοματεπώνυμό σας”.

Η εγγραφή στις τοπικές ημερίδες έχει τελειώσει. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!